Skip to main content

Glanum Diagnostics

Glanum Diagnostics maakt betrouwbare en eenvoudige diagnostische hulpmiddelen beschikbaar. Glanum zoekt en ontwikkelt de nieuwste en innovatieve hulpmiddelen, die het comfort van de patiënt verbeteren, de werkwijzen in de zorg vereenvoudigen en de beste diagnostische resultaten leveren.

Glanum Diagnostics zorgt voor de beschikbaarheid van de diagnostische hulpmiddelen en binnen 48 uur na ontvangst van het patiëntenonderzoek zal een ervaren BIG-geregistreerde specialist het medisch rapport en adviesbehandelplan verzorgen.

Vergroot gemak en comfort voor arts en patiënt.

Holteronderzoek Glanum Diagnostics

Glanum Diagnostics biedt ziekenhuizen en diagnostische centra de keus. Full service 24- of 48-uurs Holteronderzoek inclusief analyse en advies van een Glanum Cardioloog. Of we leveren een werkwijze op maat. Wij kunnen naadloos aansluiten bij de bestaande of gewenste werkwijzen binnen het ziekenhuis of diagnostisch centrum.

Onze innovatieve comfortabele Holters zijn op korte termijn beschikbaar om wachttijden snel weg te werken.

Glanum en het ziekenhuis

Glanum kan u veel werk uit handen nemen waardoor de werkdruk van het persoon af neemt. Glanum kan zowel diagnostische apparatuur als diagnostische dienstverlening leveren. U kun dan denken aan bijvoorbeeld het overnemen van de logistieke processen omtrent de diagnostiek zoals het schoonmaken van diagnostische apparatuur, het opladen van batterijen, de gegevens downloaden en de apparatuur weer gebruiksklaar maken.

Maar Glanum kan ook een full service leveren; zowel de apparatuur en de logistieke processen als ook een volledige analyse van de gegevens en beoordeling daarvan door een medisch specialist. Tevens is Glanum zo ingericht dat de patiënt voor het aanbrengen van het diagnostische middel niet meer naar het ziekenhuis hoeft te komen. We kunnen de patiënt het apparaat, inclusief instructies over het aanbrengen, thuissturen. Met Glanum vermindert u dus het aantal bezoeken aan het ziekenhuis

Glanum en de patiënt

Glanum zorgt voor kleine, comfortabele diagnostische middelen. Deze zijn prettiger om te dragen van de meeste gangbare producten en zullen u bijna geen hinder geven tijdens uw dagelijkse bezigheden.

Uw zorgprofessional kan de diagnostische middelen in het ziekenhuis aanbrengen, maar zij kan er ook voor kiezen het apparaat naar u thuis te laten opsturen. U krijgt van Glanum dan een pakket thuis gestuurd met een duidelijke instructie over hoe het apparaat op uw lichaam te bevestigen en hoe het te retourneren.

De uitslag van het onderzoek ontvangt u altijd via uw zorgprofessional