Declaraties

Glanum maakt voor haar facturatie gebruik van Infomedics. U zult dan ook na het onderzoek een factuur van Infomedics ontvangen. Glanum mag helaas de nota niet rechtstreeks naar de zorgverzekeraar sturen; wij hebben hier geen cessie rechten voor ontvangen.

Zelf indienen
De nota van Infomedics kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar. Het onderzoek valt onder de basisverzekering en zal volgens geldende regels vergoed worden.

Eigen risico
Net als andere onderzoeken is het eigen risico wel van toepassing.

Eigen bijdrage 
Heeft u een natura polis? Dan is de eigen bijdrage voor u van toepassing. Deze eigen bijdrage wordt als zodanig, of als “niet vergoed” aangegeven op de specificatie die u ontvangt van de zorgverzekeraar nadat u de nota heeft ingediend. Glanum betaalt deze eigen bijdrage aan u terug. Het makkelijkste is als u een foto van de specificatie naar info@glanum-diagnostics.com mailt. Dan kijken wij even mee en helpen we u graag verder.

Heeft u een een restitutiepolis? Dan is de eigen bijdrage voor u niet van toepassing. Een restitutie polis kent geen eigen bijdrages. Het eigen risico is wel van toepassing en het kan zijn dat het onderzoek daarmee verrekend wordt.