Twin Trac Holter

Meest gestelde vragen Twin Trac

  • Er gaat een lampje branden op de Holter die ik draag. Is dit een probleem?

    Het kan zijn er ineens een groen of blauw lampje op de Holter gaat knipperen. Dit is geen enkel probleem, u hoeft niks te doen. De Holter neemt gewoon op. Zolang er geen rood lampje continue brandt zal de Holter gewoon opnemen

  • Er brandt continue een rood lampje op de Holter. Doet de Holter het nog?

    Nee, zodra het rode lampje continue brandt, is de opname gestopt. U mag de Holter afnemen en terugsturen naar Glanum

  • Ik zie geen enkel lampje op de Holter, is dat een probleem?

    Nee, dat is geen probleem. Er hoeven geen lampjes zichtbaar te zijn op de Holter. De Holter neemt gewoon op. Laat de Holter gewoon zitten tot de afgesproken tijd. Laat ook gewoon de batterij zitten in de Holter.

  • Ik wil graag de batterij vervangen, is dat een goed plan?

    Nee, dat is geen goed plan. De batterij hoeft tijdens de opname niet vervangen te worden. Als u het schroefdopje van de Holter opendraait zal de opname meteen stoppen. Laat ten alle tijden het dopje gewoon op de Holter. Mocht de batterij uit de Holter zijn geweest, en plaatst u de batterij daarna opnieuw, zal er een rood lampje zichtbaar zijn; de Holter neemt niet meer op.

LiveECG Holter

Meest gestelde vragen over de LiveECG Holter

  • Er knippert een groen lampje op de Holter. Is dat goed?

    Ja, dat is goed. Op de LiveECG Holter zal een groen lampje 1 maal per 2 seconden knipperen. Dit geeft aan dat de Holter opneemt. U hoeft niks te doen. Als er geen groen lampje knippert op de LiveECG Holter neemt de Holter niet op. U kunt de Holter afnemen en terugsturen.

  • Er knippert geen groen lampje op de Holter. Is dat goed?

    Nee, dat is niet niet goed. Op de LiveECG Holter moet elke 2 seconden een groen lampje branden. Als dit niet knippert, neemt de Holter niet op. U kunt dan de Holter afdoen en terugsturen.

  • Alle lampjes lichten op op de Holter, Is dat een probleem?

    Nee, dat is geen probleem. Soms bij aanraking zullen alle lampjes een paar seconen oplichten. Dit stopt vanzelf weer en u zult het groene lampje weer 1  maal per 2 seconden zien knipperen. Alles is goed, de Holter neemt gewoon op.

  • Ik wil graag de batterij vervangen, is dat een goed plan?

    Nee, dat is geen goed plan. De batterij hoeft niet vervangen te worden tijdens het ondezoek. Mocht de batterij uit de Holter worden gehaald dan stopt automatisch het onderzoek en deze kan niet meer opnieuw opgestart worden.

Meestgestelde vragen over de factuur van Infomedics

  • Ik heb via Infomedics een nota ontvangen voor een Glanum onderzoek. Klopt dat wel?

    Ja, dat klopt. Glanum mag helaas de rekening voor een onderzoek niet rechtstreeks naar de zorgverzekeraar sturen. U kunt de nota echter wel indienen bij uw zorgverzekeraar. Het onderzoek valt onder de basiszorgverzekering en zal volgens de geldende regels vergoed worden.

  • Valt een Glanum onderzoek onder het eigen risico?

    Ja, elk Glanum onderzoek valt onder het eigen risico. Als u nog eigen risico heeft open staan, zal het onderzoek daarmee verrekend worden.

  • Wordt er voor dit onderzoek een eigen bijdrage berekerend door de zorgverzekeraar?

    Ja, als u een naturapolis heeft wordt er een eigen bijdrage berekend. Deze eigen bijdrage wordt als zodanig, of als “niet vergoed” aangegeven op de specificatie die u ontvangt van de zorgverzekeraar nadat u de nota heeft ingediend. Glanum betaalt deze eigen bijdrage aan u terug. Het makkelijkste is als u een foto van de specificatie naar info@glanum-diagnostics.com mailt. Dan kijken wij even mee en helpen we u graag verder.

    Nee, als u een restitutiepolis heeft. Een restitutie polis kent geen eigen bijdrages. Het eigen risico is wel van toepassing en het kan zijn dat het onderzoek daarmee verrekend wordt.