Skip to main content
CEO

Inge Sieben

Inge Sieben studeerde biomedische

Inge Sieben studeerde biomedische wetenschappen in Maastricht en startte haar carrière bij Medtronic als Clinical Study Manager. Naast het managen van klinische studies ging haar interesse al snel uit naar kwaliteitsmanagement systemen die nodig zijn om medische apparatuur CE gecertificeerd te krijgen. In 2008 startte ze haar eigen bedrijf, SiebenQC waar ze als consultant op het gebied van klinische studies en medische regelgeving en kwaliteitssystemen tot 2018 gewerkt heeft bij verschillende bedrijven, van multinational tot start up.
Samen met haar partner Frank is ze co-founder van Glanum. Glanum is ontstaan uit een gezamenlijke missie, namelijk medische innovaties beschikbaar maken voor de huisartspraktijk. Met alleen een medisch device kom je er vaak niet; het device is een onderdeel van een keten die samen een zorg-dienst maken. Zo ook onze Holter service: we ontzorgen de huisarts op alle facetten van dit onderzoek zodat de focus op de patiënt zorg kan blijven.
De Holter is een eerste product, in de toekomst zullen we meer zorg-diensten aan ons portfolio toevoegen.
CTO

Frank Everaerts

Everaerts studeerde analytische

Frank Everaerts studeerde analytische chemie aan de TU in Eindhoven en promoveerde op een biomaterialen onderwerp aan de Universiteit Twente. Zijn professionele carrière stond in het teken van ontwikkeling van medische producten met een focus op de zogenaamde biocompatibiliteit en hij was betrokken bij de ontwikkeling van een aantal ‘slimme pleister’ prototypen. Samen met zijn partner Inge is Glanum opgericht met als gezamenlijk doel om een slim pleister platform te ontwikkelen en als medisch product te commercialiseren. Hierdoor profiteren patiënten en medisch professionals daadwerkelijk van recente technologische ontwikkelingen. De Holterpleister als eerste product kreeg CE in 2020 en vormt de basis voor meerdere producten die momenteel ontwikkeld worden.
Cardioloog

Dr. Klomps

Dr. Klomps is een grote voorstander

Dr. Klomps is een grote voorstander van snelle online communicatie tussen 1ste en 2de lijn. Hij ziet een grote toekomst voor E-Health en M-Health.
Cardioloog

G. Weijers

Interventiecardioloog

Dr Weijers heeft zijn opleiding tot cardioloog gevolgd in Nijmegen en aanvullend de interventionele cardiologie in Maastricht en Heerlen.
Sinds 2018 werkt hij op meerdere locaties in Belgie, en heeft hij een privé praktijk in Visé, net over de grens bij Maastricht, waar ook Nederlandse patiënten terecht kunnen voor een volledig cardiologisch consult. Daarnaast is hij als zelfstandig cardioloog actief in Nederland op consultancy basis.
Sinds 2022 is hij verbonden aan Glanum.
Indien u graag bij dr Weijers een afspraak wil maken is dit altijd mogelijk.
https://www.wic.progenda.be
Cardioloog

Dr Lily Berman

Mijn naam is Lily Berman

Mijn naam is Lily Berman, waarnemend cardioloog, opgeleid in Israël. Gespecialiseerd in ritmestoornissen en pacemakers door middel van een fellowship in Toronto, Canada. Heeft waargenomen in bijna alle ziekenhuis in de zuidelijke helft van Nederland, momenteel voornamelijk op Sint Maarten. Woont in Breda. Getrouwd, 3 kinderen waarvan 2 studeren en 1 ook al uit huis. Hobby’s zijn schaken, lezen, koken en talen leren. Werk sinds ruim een half jaar bij Glanum, bij beoordeling van Holters en adviseren van huisartsen over de uitslag.
Data Analist

Linda Jacobs

Linda Jacobs houdt zich met

Linda Jacobs houdt zich met hart en ziel bezig met innovatie en ontwikkeling in de gezondheidszorg.
Na het behalen van haar HAVO diploma ging ze als leerling ‘radiodiagnostisch laborante in opleiding’ aan de slag in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Na de MBRT-opleiding te hebben afgerond is ze gaan werken op de Cardiologie afdeling in het Ziekenhuis Oost Limburg (ZOL Genk). Naast het verrichten van diagnostisch onderzoek bij mensen met hartklachten begeleidde ze patiënten met hartfalen. Deze begeleiding vond plaats in het ziekenhuis en voornamelijk ook na ontslag uit het ziekenhuis. Vandaaruit is ze een grote groep mensen met hartfalen in hun thuissitatie gaan volgen via telemonitoring. Dit is een vorm van ‘zorg op afstand’.
Tegenwoordig werkt ze als zelfstandig ondernemer onder andere samen met Glanum Diagnostics. Voor Glanum analyseert ze de holterregistraties, draagt bij aan de professionalisering van de diagnostische holterservice en verzorgt ze in dat kader trainingen aan huisartsenpraktijken.
In haar vrije tijd leest ze veel, wandelt ze, skeelert of sport ze in de natuur. Ze geniet van wintersport in de Alpen en in de zomer is ze graag op de Maasplassen.
Data Analist

Michel Paasen

Michel Paasen, is 51 jaar

Michel Paasen, is 51 jaar en woonachtig te Brunssum. Van origine is hij verpleegkundige, maar na jaren aan het bed in het ziekenhuis gewerkt te hebben zocht hij een nieuwe uitdaging. Hij heeft dit gevonden in de studie en beroep van hartfunctie laborant met een specialisatie in echocardiografie en holter analysatie. Hij werkt 3 dagen per week als hartfunctielaborant in het pluspunt medisch centrum Kerkrade en 1 dag per week als holter analyst voor Glanum Medical. Hij is 23 jaar getrouwd met Giovanni en trots op zijn 2 bassethounds Joris en Fons.
Adviseur Huisartsen Praktijken

Ben de Loo

06 82528021 / ben@glanum-medical.com

Ben de Loo, 58 jaar, getrouwd en vader van 2 dochters. Meer dan 22 jaar als financieel adviseur bij ASR Verzekeringen werkzaam geweest. Daarna heb ik de switch naar zelfstandig adviseur gemaakt en dat blijkt uiteindelijk een zeer positieve beslissing te zijn geweest.
In het najaar van 2019 kwam Glanum Diagnostics op mijn pad. Een prachtig bedrijf, waar ik onderdeel ben van een geweldig team mensen. Ik voel me er als een vis in het water.
Ik houd mij voornamelijk bezig met het introduceren van de Glanum holter bij huisartspraktijken en het onderhouden van bestaande en nieuwe contacten.
Eigenlijk een schakel tussen ons bedrijf en de arts.
Naast mijn werk en gezin vormen sporten zoals badminton en hardlopen alsmede het maken van muziek / musiceren een belangrijke vrijetijdsinvulling. In het najaar van 2019 kwam Glanum Diagnostics op mijn pad. Een prachtig bedrijf, waar ik onderdeel ben van een geweldig team mensen. Ik voel me er als een vis in het water.
Ik houd mij voornamelijk bezig met het introduceren van de Glanum holter bij huisartspraktijken en het onderhouden van bestaande en nieuwe contacten.
Eigenlijk een schakel tussen ons bedrijf en de arts.
Naast mijn werk en gezin vormen sporten zoals badminton en hardlopen alsmede het maken van muziek / musiceren een belangrijke vrijetijdsinvulling.