Glanum Diagnostics

Glanum Diagnostics maakt betrouwbare en eenvoudige diagnostische hulpmiddelen beschikbaar voor huisartsenpraktijken. Hiermee kunt u zorgkosten verminderen, doorverwijzingen naar en wachttijden in ziekenhuizen voorkomen en het comfort voor de patiënten en huisartsen vergroten.

Glanum Diagnostics zorgt voor de beschikbaarheid van de diagnostische hulpmiddelen en binnen 48 uur na ontvangst van het patiëntenonderzoek zal een ervaren BIG-geregistreerde specialist het medisch rapport en adviesbehandelplan verzorgen.

Vergroot gemak en comfort voor arts en patiënt.

Holter-ecg-onderzoek Glanum Diagnostics

Glanum Diagnostics biedt:

  • 24- en 48 uurs Holteronderzoeken
  • ECG-beoordeling
  • Event recording
  • 24 uurs bloeddrukmeting

Glanum stelt hiervoor eenvoudig bedienbare diagnostische apparatuur beschikbaar.

De Glanum Holter en de huisarts

Wat houdt het holteronderzoek in voor u als huisarts? U brengt de holter zelf in uw huisartsenpraktijk aan bij de patiënt. Na afloop van het onderzoek kan de patiënt zelf de holter terugsturen naar Glanum Diagnostics.

Binnen 48 uur na ontvangst van de holter zal een ervaren medisch specialist het medisch verslag en adviesbehandelplan opmaken. Voor aanvraag van het holteronderzoek en het ontvangen van het verslag maken we gebruik van de standaard communicatiemiddelen, namelijk Zorgdomein, ZorgMail of Tipp.

Kunt u voor uw patiënt de M&I code hartritmestoornissen niet declareren omdat de zorgverzekeraar dat niet toestaat? Neem contact op met de doktersassistente van Glanum: info@glanum-diagnostics.com of via telefoonnummer 085-1305866

De Glanum Holter en de patiënt

Wat houdt het holteronderzoek in voor uw patiënt? U plakt de holter op de borst van de patiënt en legt aan de hand van de meegeleverde patiëntenfolder uit hoe ermee om te gaan. Tijdens de meting houdt de patiënt een dagboek bij over de klachten. Na afloop van de meting neemt de patiënt zelf de holter af.

Samen met het dagboek stuurt de patiënt de holter in de bijgeleverde retourverpakking per post naar Glanum Diagnostics. Het pakket kan gewoon in de brievenbus.